Blog
Categorii
Cauta
sterge filtre
Afisati 157 to 168 din 238 articole
Afiseaza
Tratament cancer mamar metastatic - CAZ
citeste mai mult
Cancerul de san este adesea descoperit in stadii avansate din cauza lipsei screeningului. Este esential ca fiecare femeie sa efectueze periodic consult de specialitate si investigatii de control. Descoperit in stadii incipiente, creste atat eficienta tratamentului cat si sansa de supravietuire.
Tratament cancer de colon - CAZ
citeste mai mult
Cancerul de colon reprezinta a 2-a cauza importanta de morbiditate si deces in Romania, conform Institutului Național de Sanatate Publica.
Consultatii oncologice online
citeste mai mult
Consultatii oncologice, din confortul si siguranta casei tale, direct la medicul oncolog! Nu asteptati! Programati-va acum! Incredere, siguranta, calitate! E o perioada dificila pentru toata lumea, dar in special pentru bolnavii oncologici.
Ingrijirea pacientilor oncologici in timpul pandemiei
citeste mai mult
In aceasta perioada, raspandirea coronavirusului SARS-CoV-2, care genereaza COVID-19, ar putea crea diferite intrebari in ceea ce priveste tratamentele bolnavilor oncologici. In acest sens, dna Dr. Daniela Dascalu, medic specialist oncolog, a raspuns unor intrebari venite din partea pacientilor nostri.
Alaturi de pacienti
citeste mai mult
Pentru ca nu putem spune stop bolilor care ne macina, avem uneori nevoie de tratament continuu si efectuat responsabil. In situatia actuala legata de pandemia Coronavirusului, echipa OncoFort este alaturi de pacientii nostri. Programarile, analizele, investigatiile si tratamentele, toate serviciile noastre medicale raman accesibile, respectand intocmai masurile de protectie necesare.
Imunoterapia, tratament inovativ pentru cancer
citeste mai mult
In prezent, exista o noua directie pentru tratarea cancerului. In mod traditional, cancerul poate fi tratat prin utilizarea metodelor de tratament: chirurgie, chimioterapie si/sauradioterapie, in functie de tipul si stadializarea bolii. In schimbul actionarii directe asupra celulei canceroase, acum putem stimula sistemul imunitar pentru a lupta impotriva celulelor canceroase. Acest nou tratament se numeste imunoterapie.
Biopsia percutanata
citeste mai mult
In majoritatea cazurilor rezultatul biopsiei este acela care ne spune daca sunt sau nu motive de ingrijorare si daca este vorba de cancer sau nu.
Ghid psihologic al apartinatorului
citeste mai mult
Sa fii alaturi de cineva drag in lupta cu cancerul este o misiune dificila, ce pune la incercare rezistenta psihologica a oricui. Persoana care ingrijeste un bolnav cu cancer se vede in situatia de a face fata unui nou rol, un rol pentru care nu are experienta si nu se simte pregatita, un rol care implica dedicare de timp si dedicare emotionala deopotriva.
Gandirea pozitiva in lupta bolii
citeste mai mult
Cuvantul ,,cancer” trezeste reactii puternice in fiecare dintre noi. Am fost invatati sa il asociem cu ideea de durere si cu un final inevitabil. Provocarile pe care acest diagnostic le arunca in calea celor care il primesc si al familiilor lor, par uneori ca nu pot fi depasite.
Tumorile cerebrale - CAZ
citeste mai mult
Durerea de cap este un simptom frecvent, multi dintre noi s-au confruntat cel putin o data cu aceasta problema. Atunci cand e frecventa si din ce in ce mai accentuata sau vine insotita si de alte simptome,poate ascunde o afectiune grava. Nu ignora, depistarea la timp a bolii este foarte importanta pentru tratamentul ei! Va prezentam povestea unei paciente tinere, a carei boala a fost tratata cu success.
Cancerul de san - mit si realitate
citeste mai mult
Cancerul de san este una din neoplaziile cu cea mai mare frecventa intalnita in rândul femeilor (25% din toate cazurile de cancer diagnosticate la femei) si din pacate, tipul acesta de cancer, nu ii ocoleste nici pe barbati, in ciuda dimensiunilor reduse ale glandelor mamare.
Gusa multinodulara toxica
citeste mai mult
Gusa multinodulara toxica poate fi mai frecventa decat boala Basedow la varstnici, in anumite regiuni cu deficit de iod. Unul sau mai multi noduli tiroidieni pot produce cantitati crescute de hormoni tiroidieni. Acest nodul este denumit nodul cald sau nodul toxic. Cand sunt mai multi noduli, devine gusa multinodulara toxica.
Contact
Aveți întrebări sau vreți să faceți o programare?
Completați formularul de mai jos și vă vom răspunde în cel mai scurt timp posibil.
Camp Obligatoriu
Camp Obligatoriu
Eroare procesare - ReCaptcha nu a fost validat
This site is protected by reCAPTCHA and the Google
Privacy Policy and
Terms of Service apply.