Spitalul OncoFort este construit pe o suprafata de 5000 mp, in apropiere de P-ta Alba Iulia din capitala, are o capacitate de 120 de paturi si este format din:
- sectia de chirurgie (camera implantabila - port-a-cath)
- sectia de radioterapie
- sectia de chimioterapie
- sectia de dializa
- centrul de litotritie
Spitalul OncoFort este cel mai mare spital oncologic din Romania unde sunt diagnosticati si tratati peste 1200 de pacienti lunar.
Consum medicamente oncologice OncoFort Chimioterapie Bucuresti
Plan minimizare deșeuri medicale
Parteneriat cu institutii internationale
GRAL Medical a incheiat un parteneriat medical cu Medical University of Vienna, astfel incat sistemul medical privat din Romania sa se ridice la noi standarde. Prin prisma parteneriatului, in cadrul Spitalului OncoFort se va implementa un sistem de pregatire a medicilor romani, se vor organiza workshop-uri, cursuri, conferinte si seminarii in diferite domenii. Pacientii OncoFort vor beneficia de servicii rapide de second opinion in Oncologie. Mai multe detalii >>aici.
Primul centru privat de radioterapie 3D din Romania
Incepand cu 22 Noiembrie 2010 Centrul de Excelenta in Tratarea Cancerului – OncoFort a efectuat in premiera tratamente de radioterapie performanta (tridimensionala) pe langa serviciile oferite anterior: chimioterapie si consult de specialitate international. Investitia necesara pentru deschiderea centrului de radioterapie OncoFort s-a ridicat la peste 3.5 milioane de Euro, centru ce va asigura, mai tarziu, infrastructura Spitalului OncoFort.
Odata cu inaugurarea Spitalului OncoFort, au fost integrate sectiile care deja functionau: radioterapia, chimioterapia, dializa si litotritia.
Radioterapia - Tratament in regim de spitalizare de zi
Tratamentul aplicat pacientilor, cu recomandare radioterapie sau chimioterapie, se efectueaza in ambulatoriu fara a fi nevoie de internare, iar pacientul isi poate relua viata de zi cu zi. Deoarece radioterapia moderna are la baza o tehnologie de conturare care permite tintirea tumorii, iar organele de risc sunt protejate, acceleratorul de particule permite ca fiecare sedinta de radioterapie sa se efectueaza in doar 15 minute. Datorita protocoalelor medicale implementate in sectia de radioterapie, pacientul este preluat de la faza de diagnostic pana la tratament, iar ulterior este inscris in sistemul de fallow up medical unde i se va face un control periodic (3-6-12luni). Mai mule informatii gasiti pe site-ul oficial www.oncofort.ro
Telefon:
Program:
Luni - Vineri: 08:00 - 20:00